Tuinontwerp

Tuinontwerp

Juffertje in het groen helpt u bij het ontwerpen van uw natuurlijke, plant- en bloemrijke tuin vol leven. Een tuin waarin planten de hoofdrol hebben. Een levendige tuin met insecten en vogels. Een tuin waarin u ook kunt genieten en ontspannen. De tuin zal zichzelf voor een groot deel redden, u hoeft er niet veel werk aan te hebben.

U kunt bij ons terecht voor meedenken, een schetsontwerp of volledig uitgewerkt ontwerp van uw gewenste tuin.

Beplantingsplan

Juffertje in het groen kan -met u- een beplanting samenstellen die uniek is voor úw tuin. Met speciaal aandacht voor behalve mooie ook sterke planten, biologisch geteeld en zoveel mogelijk inheems en eetbaar naar wens.


Planten en verplanten

Juffertje in het groen kan voor u verplanten, uitdunnen of weghalen. Vaste planten en eenjarigen kunnen geplant worden. U kunt (bijna) alle mogelijke planten bestellen bij Juffertje in het groen, met de bijbehorende plantbenodigdheden.

Grond

Belangrijk is altijd de grond van de tuin. Dit is de basis, alleen als die goed is kunnen de planten floreren. We komen nogal eens arme, verwaarloosde grond tegen, waar weinig goed in groeit. Wij voegen dan producten toe die de grond verbeteren. Goede grond heeft u niet meteen, dit is een proces van gedurende meerdere jaren de grond verzorgen en dit blijven doen. Zo wordt de tuin steeds volwassener en gaan de planten het steeds beter doen.

Uurtarief

Juffertje in het groen rekent voor plant- en aanlegwerk €32,50 per uur. Voor ontwerp en advies op basis van €37,50 per uur. Beide bedragen inclusief BTW en reiskosten binnen Utrecht. Voor meer informatie kunt u kijken bij Voorwaarden.