Tuinonderhoud

Tuinonderhoud, snoeien, planten

Snoeien

Druiven, fruitbomen: appel, peer, bladverliezende heesters en kleine bomen: kornoelje, blauwe regen, knotwilg, bolcatalpa, plataan en meer, snoeit Juffertje in het groen vanaf november tot maart, liefst bij droog en vorstvrij weer.

Het snoeien van rozen, hortensia’s en vlinderstruiken doen we in het vroege voorjaar vanaf februari.

Planten en verplanten

Juffertje in het groen kan voor u verplanten, uitdunnen of weghalen. Vaste planten en eenjarigen kunnen geplant worden. U kunt (bijna) alle mogelijke planten bestellen bij Juffertje in het groen, met de bijbehorende plantbenodigdheden.

Grond

Belangrijk is altijd de grond van de tuin. Dit is de basis, alleen als die goed is kunnen de planten floreren. We komen nogal eens arme, verwaarloosde grond tegen, waar weinig goed in groeit. Wij voegen dan producten toe die de grond verbeteren. Goede grond heeft u niet meteen, dit is een proces van gedurende meerdere jaren de grond verzorgen en dit blijven doen. Zo wordt de tuin steeds volwassener en gaan de planten het steeds beter doen.

Uurtarief

Juffertje in het groen rekent een tarief van €27,50 per uur. Dit is inclusief 21% BTW en reiskosten binnen Utrecht. Voor meer informatie kunt u kijken bij Voorwaarden.